Mitu Pärnumaaga seotud inimest kandideerib mujal

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hääletuskabiinid.
Hääletuskabiinid. Foto: Urmas Luik

Mitu Pärnumaaga seotud tuntud inimest ja eelmistel valimistel siinses ringkonnas suure häälesaagi kogunut kandideerib mujal kui Pärnumaal.

Äsja tippsportlase karjääri lõpetanud sõudja Jüri Jaanson kandideerib Reformierakonna nimekirjas Harju- ja Raplamaal, endine Tartu ülikooli Pärnu kolledži drektor ja 2009. aastal Pärnu aasta meheks valitud Garri Raagmaa kandideerib Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas Lääne-Viru maakonnas.

2007. aasta riigikogu valimistel Pärnumaalt suurima häälearvu kogunud reformierakondlane Mati Raidma kandideerib seekordsetel valimistel Jõgeva ja Tartu maakonnas, samuti suure häälesaagi kogunud keskerakondlane Kalle Laanet aga Hiiu-, Lääne- ja Saaremaal.

2009. aasta kohalike omavalitsuste valimistel Pärnus kandideerinud inimestest kandideerib praegustel valimistel Kaido Nõmmik Eesti Iseseisvuspartei nimekirjas Lääne-Virumaal ja Martin Helme Tallinnas.

2011. aasta riigikogu valimistel Pärnumaal kandideerivast 62 inimesest kandideeris ka eelmistel, 2007. aasta riigikogu valimistel Pärnumaal 21 kandidaati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles