Are lähedal hukkus liiklusõnnetuses tuntud orkestrijuht

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal Are lähedal toimunud Volkswagen Golfi ja raskeveoki kokkupõrkes hukus sõiduauto roolis olnud 38aastane mees.
Pärnumaal Are lähedal toimunud Volkswagen Golfi ja raskeveoki kokkupõrkes hukus sõiduauto roolis olnud 38aastane mees. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kolmapäeval kella 13 ajal juhtus Pärnu maakonnas Are vallas liiklusõnnetus, milles hukkus sõiduauto roolis olnud Pärnu muusikakooli vaskpilliõpetaja ja puhkpilliorkestri juht Margus Allmann.

Õnnetus juhtus Are lähedal Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 110. kilomeetril, kui Pärnust Tallinna poole liikunud sõiduauto Volkswagen Golf hakkas sooritama möödasõitu, kuid kaotas juhitavuse. Külglibisemisse sattunud sõiduauto sai löögi raskeveokilt ja paiskus vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku Pärnu poole liikunud raskeveokiga.

38aastane Allmann hukkus sündmuskohal.

Liiklus oli sündmuskohal pikka aega häiritud ja liiklust reguleeris politsei. Maanteeinfokeskus andmetel taastus liiklus neljapäeva hommmikul kella 7 paiku.

Mõlema veoki juhid jäid õnnetuses terveks.

Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles