Pärnus selgusid Eesti parimad seeniorlauljad

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikrofon.
Mikrofon. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Pärnus viiendat korda peetud amatööride seeniorlaulukonkursilt lahkusid võitjatena viljandlanna Sirje Rein ja pealinna mees Leonhard Kelle.

Seeniorlaulu konkurss on populaarne, tänavu soovis osaleda üle 50 lauluharrastaja, kellest finaalvõistlusele pääses 22. Paremusjärjestusse seati kaks vanuseklassi, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Konkursi vanim osavõtja oli 87aastane Valter Rull Pärnust.

Esitatud laulud ulatusid žanrilt ooperist popini. Parimate selgitamiseks läks vaja koguni kolme vooru.

Nooremas vanusegrupis pälvis võidu Sirje Rein Viljandist, teist-kolmandat kohta jagasid Anne Artus ja Mati Karm Tallinnast ning Ahto Juhkam Pärnumaalt.

Vanemas vanusegrupis saavutas kindla esikoha Leonhard Kelle Tallinnast, teist-kolmandat jagasid Maidu Maamees Pärnust ja Avo Tamme Hiiumaalt.

Kõigil viiel seeniorlaulukonkursil žürisse kuulunud muusik Toomas Kuter kinnitas, et tase tõuseb iga aastaga. "Nad on andekad, nad on kindlasti inimesed, kel on väärtushinnangud paigas ja usun, et nad on loomult positiivsed," rääkis Kuter.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles