Ehitajate teel algasid proovilõigu asfalteerimistööd

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitajate tee.
Ehitajate tee. Foto: Ants Liigus

Eile alustas AS Pärnumaa Teed Pärnus Ehitajate tee ja Rohelise tänava ristmiku juures proovilõigu asfalteerimist, mis on vajalik äsjakäivitatud asfalditehase toodangu testimiseks.

Kui proovilõik vastab nõuetele, alustatakse lähipäevadel asfalteerimistöid Ehitajate tee probleemsematel lõikudel, teatas maanteeamet.

Töid tehakse möödunud nädalal maanteeameti ja AS Pärnumaa Teede vahel sõlmitud erakorralise teehoolde lepingu raames ja nende käigus remonditakse liiklusele ohtlikud Ehitajate tee augud ja teekonarused.

Viieks kuuks sõlmitud leping näeb ette kõige probleemsemate kohtade likvideerimist 5. maiks, kuid kohe asutakse tegema ka teekatte ja -peenarde põhjalikumat remonti, millega paralleelselt paigaldatakse kogu teelõigule 1200 m jagu piirdeaedu, 800 liikluskorraldusvahendit ja kahele ristmikule uued valgusfoorid.

Leping näeb ette ka teekatte märgistustööd seitsme kilomeetri ulatuses ning stoppjoonte, ülekäiguradade ja suunanoolte mahajoonimist.

Lepingu kogumaksumus on 230 095 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles