Viisitamm soovitas Kesknädalale lõpp teha ja eestlaste usaldus võita

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm.
Mart Viisitamm. Foto: Urmas Luik

Keskerakonna Pärnu piirkonna aastakoosolekul esitas piirkonna esimees Mart Viisitamm kümmekond ettepanekut, kuidas erakonna mainet parandada, kuid tema vastuhakk partei pealiinile ei leidnud piisavat toetust.

Kuuldused, et Mart Viisitamm ja veel mõni Keskerakonna liige kavatsevad tõsiselt erakonna juhtimisstiili vastu välja astuda, levisid juba mitu nädalat, vahendas ERR.ee "Aktuaalset kaamerat".

Sellest siis tuligi, et siiani Keskerakonna Pärnumaa piirkonna liikmete hulka kuulunud erakonna aseesimees Kadri Simson vahetas paari päeva eest piirkonda, on nüüd linna piirkonna liige ja kandideeris Viisitamme kõrval piirkonna esimeheks. Simson tegi selle teatavaks juba oma tervituskõnes ehk veel enne seda, kui Viisitamm oma kriitilise kõnega üles astus.

Viisitamme arvates tuleb erakonna tulubaas taastada, taandudes kõigepealt kinnisvaraärist. Tagasi tuleks võita eestlastest valijate usaldus, kaaluda Kesknädala väljaandmise lõpetamist ja lõpetada tuleks koostööleping Ühtse Venemaaga.

Erakonna juhtimisest aga peavad taanduma need, kes on seotud endiselt KGB ohvitserilt raha küsimisega. "Meie poliitika käib Venemaa ümber: nõupidamised Moskvas, raha Venemaalt, nüüd juba väidetavalt riigikogu liikmete arvutis ka eelnõud muuta Eesti riik kakskeelseks," rääkis Viisitamm.

Pärnu keskerakondlasi pealinnast tervitama tulnud Tallinna linnavolikogu liige Evelyn Sepp ütles, et ei pea Viisitamme ettepanekuid radikaalseks, sest sama mure on paljudel erakonna liikmetel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles