Vabatahtlikud koristavad Pärnus randa

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval korjas kümmekond vabatahtlikku Pärnus umbes 400 meetri pikkuselt rannaribalt kokku suure hunniku oksarisu.
Pühapäeval korjas kümmekond vabatahtlikku Pärnus umbes 400 meetri pikkuselt rannaribalt kokku suure hunniku oksarisu. Foto: Erkki Soosaar

Et Pärnu linnavalitsus korrastab suvehooaja alguseks Pärnus vaid supelrannad, on kohalikud surfisõbrad võtnud nõuks korrastada mereäär ka seal, kus linnavalitsuse ramm napiks jääb.

Eile puhastas kümmekond Pärnu surfiklubi liiget kolme tunniga ligi 400 meetri pikkuse rannariba, mis jääb keskrannast Raeküla poole. Talgukorras tööd on kavas jätkata esialgu kesknädalani.

Erkki Soosaar teatas suhtlusportaalis Facebook, et täna kogunetakse randa koristama kell 18. Et koristamata rannariba on mitme kilomeetri pikkune, on koristusaktsioon kavas ka homme ja ülehomme, kui veetase tõusma hakkab.

„Ajage rahvast kokku ja tulge appi. Kellel on auto ja treiler, tulgu sellega, et saaks peale loopida,“ esitas Soosaar suhtlusportaalis üleskutse. „Hiljem saab koorma küttepuudega koju sõita, ainult linnavalitsusest vaja luba saada, et autoga randa tohiks tulla.“

Soosaar kutsus rannariba koristamisel õlga alla panema ka ettevõtteid, kes saaksid toetada rasketehnika kulude katmisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles