Selgusid LEADER-projektide võistluse nominendid

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leader-programmi logo.
Leader-programmi logo. Foto: www.maainfo.ee

Maamajanduse infokeskuse välja kuulutatud konkursile „Märka Leaderit“ laekus 64 projekti 21 kohaliku tegevusgrupi piirkonnast.

Konkursile esitati projekte viies kategoorias: parim põllumajandus-, maaettevõtlus-, keskkonna-, noorte- ja koostööprojekt. Komisjon valis igas kategoorias välja neli edasisaajat.

Pärnumaa ideekavad jõudsid nelja parema hulka ettevõtlus- ja noorteprojektide kategoorias.

Esitatud 16 ettevõtlusprojektist pääsesid nominentideks OÜ Matogardi ja MTÜ Rohelise Jõemaa Koostöökogu projekt “Biokomposti tootmise arendamine“ ja MTÜ Pärnu Lahe Partnerluskogu koolitus- ja arendusprojekt „Romantiline rannatee“.

20 noorteprojektist sai edasi MTÜ Hellade Vellede põlvkondade vahelise sideme loomise kava „Kandle valmistamise ja -mängu ning viltimise töötubade korraldamine“.

Iga kategooria neljast nominendist valib maaeluvõrgustiku koostöökoja liikmetest koosnev hindamiskomisjon parima. Selleks käiakse kõiki ettevõtmisi kohapeal vaatamas ja/või projekti eestvedajatega vestlemas.

Võitjad kuulutatakse välja 21. juulil tunnustamisüritusel Tartumaa tervisespordikeskuses Elvas. Parimad projektid saavad auhinna ja neid tutvustatakse spetsiaalses trükises. Auhinnad loositakse välja projektide konkursile esitajanute vahelgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles