Lõviklubilased kärutasid liiva

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ja Paikuse Lions Clubi leod alustasid Vana-Pärnu kultuurikeskuse juures kruusa kärutamist juba "Teeme ära" talgupäeval.
Pärnu ja Paikuse Lions Clubi leod alustasid Vana-Pärnu kultuurikeskuse juures kruusa kärutamist juba "Teeme ära" talgupäeval. Foto: Ants Liigus

Talgupäeval “Teeme ära!”  Vana-Pärnu kultuurikeskuse esise kruusaga täitnud Pärnu ja Paikuse Lions Clubi liikmed tõotasid majarahvale tulla tagasi mõne nädala pärast, kui kruus on parasjagu vajunud, et kärutada liivgi enne plaatimistöid ukseesisele.

Ehkki lubatud vaheaeg venis pikemaks, oli kümme meest eile õhtul platsis ja töö sai tehtud : kruus pinnasetihendajaga üle käidud ja liivaga kaetud ning liiva jääk ja betoonplaadid plaatijale käepärasesse kohta veetud.

Vanapärnakate seltsi eestvedaja Silvi Kanošina sõnutsi on lõviklubilased taas kiiduväärse teoga hakkama saanud. „Seltsi ja keskuse ringide tegevuses osalejaist enamik on ju vanemaealised ja naised, kellele kruusa ja liiva kärutamine, rääkimata raskete plaatide tassimisest, üle jõu käinuks,“ märkis ta. „Plaaditud ukseesisele seame üles jalgrattahoidla, et keskusesse tulnu ei peaks oma sõiduriista pärast muretsema. Hiljutine rattavargus kinnitab, et pahategijad pole kuhugi kadunud.”

Liiva, kruusa ja plaadid annetas keskusele linnavalitsus, nagu linnapea Toomas Kivimägi ja abilinnapea Romek Kosenkranius Pärnu päeva eelsel kohtumisel keskuse rahvale lubasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles