Avalik vastus artiklile "Edelaraudtee AS klienditeenindajad mõnitavad lapsi ja puuetega inimesi"

, Edelaraudtee AS müügijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisirong Pärnu raudteejaamas.
Reisirong Pärnu raudteejaamas. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Edelaraudtee ASi nimel palun südamest vabandust puudega lapselt ja tema vanematelt klienditeenindaja kohatu käitumise pärast.

Korrektne klienditeenindus on Edelaraudtee ASi üks prioriteete ning on äärmiselt kahetsusväärne, kui keegi töötajatest kohatult käitudes traumeerib klienti ning nullib kõigi kolleegide pingutused korrektse teenindusstandardi hoidmisel, võimaldades oma ebaprofessionaalsusest tekkinud negatiivse kogemuse laiendada kogu ettevõttele.

Klienditeenindajate töös on igapäevased suhtlussituatsioonid, kus tuleb selgitada sõitjatele nende õigusi ja kohustusi või juhtida tähelepanu puudustele dokumentides, mida sõitjad esitavad, ent kõige selle juures tuleb jääda viisakaks ja suhtlemises vaoshoituks.  

Keeruliste teenindussituatsioonide käsitlemiseks on teenindajaid koolitatud ja see jätkub edaspidi, ka on neil võimalus alati nõu küsida oma vahetult juhilt, kellega vajadusel olukorrad läbi arutatakse. Kõnealusel juhul on tegemist jõhkruse ja ebaviisakusega, millel ei ole mingit õigustust ja mida kardetavasti välja koolitada pole võimalik.

Edelaraudtee AS jagab Roland Mere ning teiste asjaosaliste ja pealtnägijate nördimust toimunu üle.

Asetleidnu suhtes on lõppemas sisejuurdlus ja olen veendunud, et sedavõrd ebameeldiva teeninduse osaliseks pole Edelaraudtee ASi rongis tulevikus võimalik saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles