Kaks meest tegid süstaga Eestile tiiru peale

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Puusild.
Kristjan Puusild. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Kaks sportlikku meest Andres Kaju ja Kristjan Puusild tegid matkasüstaga Eestile tiiru peale, sõites Narva-Jõesuust meritsi Pärnu.

Narva-jõesuust alustati peaaegu kaks nädalat tagasi, Pärnusse jõuti laupäeva õhtul. Selja taha jäi 530 kilomeetrit, vahendas ERR.ee "Aktuaalset kaamerat".

Kuigi ligi kaks nädalat kestnud reisi jooksul olid Andres Kaju ja Kristjan Puusild võtnud vaid ühe täielikult süstavaba päeva, polnud nende liigutustes, kui nad laupäeva õhtul Pärnu sadamale lähenesid, küll väsimust märgata. Nende süst lausa lendas veel ja sellega kaldal sammu pidada oli võimatu. Nii tuli paluda meestel üks auring teha, enne kui pika reisi lõppenuks sai lugeda.

"Mõte tuli niimoodi, et kaks aastat tagasi, kui ma ümber Eesti jooksin, siis ma sattusin Valkla randa," rääkis Kristjan Puusild. "Seal ma Andresega tutvusime ja mõtlesime, et võiks kunagi teha ka mööda merd Eestile tiiru peale.Ja täna siis sai see teostatud."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles