Pärnu hotellides on juulis raske vaba tuba leida

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotellituba. Foto on illustreeriv.
Hotellituba. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Scandic Rannahotelli ning spaa- ja konverentsihotelli Strand juulikuu täitumus läheneb 100 protsendile.

Scandic Palace ja Scandic Rannahotelli direktor Kadi Saluoks ütles, et juunikuu täitumus oli eelmise aasta tasemel, kuid lõpptulemus ületas varasemat ning juulikuu täitumus on veidi väiksem kui eelmistel aastatel, samas ületab 90 protsenti.

"Ilmad on olnud küll väga ilusad, kuid võib-olla on sel suvel kultuuripealinna sündmused ja üritused meelitanud rohkem külastajaid Pärnu asemel Tallinna, sest Tallinna hotellide täitumused ületavad kõvasti varasemate aastate tulemusi ning sageli on raske leida vaba tuba," lisas ta.

Saluoks märkis, et Rannahotelli augustikuu täitumuseks ootab ettevõte üle 70 protsendi.

Spaa- ja konverentsihotelli Strand müügi- ja turundusjuht Lily Allas ütles, et juulikuu on majutuses kõrgaeg ning hotellitäitumus jääb mõni protsent alla saja.

"Eelmisest aastast parem juuni, tavapäraselt hea juuli ning positiivse prognoosiga august lubavad häid tulemusi selle suve lõpuks," lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles