Politsei võttis kinni noaga vehkinud röövli

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Corbis/Scanpix

Eile öösel röövis noaga vehkinud mees Pärnumaal Tahkuranna vallas ööpäev läbi avatud toitlustusettevõtet, nõudes joovastavat keelekastet ja söögipoolist. Keegi röövimise käigus viga ei saanud. Politsei pidas kahtlustatava kinni.

Röövimine toimus eile kella 4.15 paiku ühes Tahkuranna valla toitlustusettevõttes, mille asukohta prokuratuur täpsustada ei soovinud.

Prokuratuuri pressiesindaja Annely Ermi sõnade kohaselt nõudis noaga vehkinud röövel alkoholi ja toitu, mida müüja mehele ka andis.

Röövimisel oli pealtnägija, kes teatas juhtunust politseile. Kohalesõitnud politseinikud pidasid kohviku juures kahtlustatavana kinni 48aastase mehe.

Prokuratuuri teatel on rööviga tekitatud kahju täpsustamisel.

Kinnipeetud mehe suhtes alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb röövimist. Kohtus süüdimõistmisel võib seadusrikkujat oodata 3-15aastane vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles