Kohus võttis vargalt auto ja määras sissesõidukeelu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maakohus konfiskeeris lätlasest autopeeglivargalt sõiduauto Chrysler Crossfire, millega lõunanaaber Eestis gastrolleeris. Foto on illustratiivne.
Pärnu maakohus konfiskeeris lätlasest autopeeglivargalt sõiduauto Chrysler Crossfire, millega lõunanaaber Eestis gastrolleeris. Foto on illustratiivne. Foto: Wikipedia.org

Pärnu maakohus mõistis täna kokkuleppemenetluse korras kolmeaastase katseajaga aastaks ja neljaks kuuks tingimisi vangi 28aastase lätlase Viktorsi, kes varastas Pärnust ja teistest Eesti linnadest autode küljepeegleid.

90 varguses süüdistatud Viktors saadeti lisakaristusena Eestist välja koos sissesõidukeeluga kolmeks aastaks. Samuti konfiskeeriti mehelt kohtu otsusel süüteo toimepanemise vahend - sõiduauto Crysler Crossfire.

Viktorsi vargaretked toimusid eelmise aasta märtsist tänavu märtsini, kui politseinikud mehe kinni pidasid.

Lääne ringkonnaprokuratuur süüdistas Viktorsit 53 auto küljepeeglite varguses Pärnus, 8 Paides, 13 Võrus, 6 Valgas ja 10 Viljandis.

Lätlane himustas peamiselt kallimate ja uuemate sõiduautode küljepeegleid.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Ermi sõnutsi algasid kahjusummad 50 eurost ja ulatusid ligi 2000 euroni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles