Sütevaka vahetab välja keeltemaja lekkiva katuse

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumerohked talved ei andnud Sütevaka keeltemajale armu. Eriti rängaks osutus mullune tali, mil pööningult teisele korrusele läbi jooksnud sulavesi kahjustas siseruume ja maja fassaadi. Direktor Andres Laanemets rõõmustas eile ehitustöid jälgides, et septembri keskpaigaks katab keeltemaja uus plekk-katus.
Lumerohked talved ei andnud Sütevaka keeltemajale armu. Eriti rängaks osutus mullune tali, mil pööningult teisele korrusele läbi jooksnud sulavesi kahjustas siseruume ja maja fassaadi. Direktor Andres Laanemets rõõmustas eile ehitustöid jälgides, et septembri keskpaigaks katab keeltemaja uus plekk-katus. Foto: Ardi Truija

Lumerohked talved sundisid Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi võtma Ringi tänava keeltemajas ette põhjaliku katuseremondi, sest hoone plekk-katus lasi vett läbi kui sõel.

Ringi 12 keeltemajas on kooli raamatukogu, toimuvad võõrkeelte ja kodunduse tunnid, tegutseb Sütevaka täiskasvanute koolituskeskus, osaliselt käivad siia saksa keele tundi Kuninga tänava põhikooli lapsedki.

Täielikult Sütevaka käsutusse läks kõnealune maja 2009. aasta suvel, kui samas hoones asunud töötukassa kolis oma teenindusbüroo Hommiku tänavale. Varem oli kooli päralt pool ruumidest.

Sütevaka direktori Andres Laanemetsa meenutust mööda tegi kool kahe aasta eest mõningates töötukassast tühjaks jäänud tubades korraliku remondi ära ega aimanud toona, et hoone katus on väga kehvas seisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles