Hinnad Pärnu vanal turul võiks nähtaval olla

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomatid turuletil. Foto on illustreeriv.
Tomatid turuletil. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Vahel tekib huvi küsida turult ühe või teise müügil oleva marja hinda ning varemalt seda ka öeldi kenasti, nüüd enam mitte.
 

Alles 25. augusti hommikul helistasin Pärnu turu numbril 443 5895, et uurida pohlade hinda, aga mulle ei öeldud seda. Sain pahaseks ja küsisin, et miks neil need hinnad siis avalikult internetis üleval pole ja mulle öeldi, et neil puudub inimene, kes sellega tegeleks pidevalt.

Olen saatnud ka e-mailiga küsimusi Pärnu turule ning paril korral on kassapidaja Riina vastanud, aga nüüd enam mitte. Huvitav, milleks nad varjavad hindu?

Olen uurinud hindu ka Tallinna Nõmme turul ning selle turu direktor Vello Lokk saatis vastuse ning lisas ka lingi vastuse juurde, kus näha Nõmme turul müüdavate kaupade hinnad.

Sellised hinnad peaksid olema kohustuslikus korras avalikult näha, sest turg on ju avalik ja ametlik ostu- müügi plats.

Internetis peaks olema seega avalik turuhindade lehekülg, kus näha kõikidel turgudel olevate kaupade müügi hinnad ning selleks peaks iga turg leidma inimese, kes iga päev ka värsket infot hindade kohta ülesse paneks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles