Hillar Kohv teeb kuulsustele facebookis eksperimendi korras sõbrakutseid

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suhtlusportaal Facebook. Foto on illustratiivne
Suhtlusportaal Facebook. Foto on illustratiivne Foto: AFP / Scanpix

Kui mõnel on facebookis sõpru valitud sadu või suisa tuhandeid, siis mulle neid tuhandeid vaja pole ning pigem teen lihtsalt eksperimenti, et näha millised kuulsad lauljad ja näitlejad sõbrakutse vastu võtavad.

Eestimaa kuulsustest olen sõbraks saanud Anne Veski, Marju Läniku, Karl Madise, ansambli Laine laulusolisti Merle Lilje, Marek Sadami, Respekti solisti Kerdo Mölderi ning TV3 reporteri Anna- Maria Veidemann-Makko ja Kanal 2 reporteri Urmo Tamme, kes avas äsja ka Mustamäel Sõpruse Puiesteel "Pitsa Hütti" ning Urmo Tammel on 27. augustil 24. sünnipäev, minu Toris elav vend Kardo saab samal päeval 41aastaseks.

Kuna olen ka Austraalia sarja "Kodus ja võõrsil" vaataja, siis sellest sarjast sain sõbraks mitu näitlejat ning neist ühe- Lynne Mcgrangeriga, kes on sarjas Irene Robertsi rollis, pean ka veidi kirjavahetust vahel.

Samuti on ka Saksamaa sarja "Tee õnnele" vaataja ning sealt on samuti mul facebooki sõpradeks saadud mitu näitlejat, nagu Annabelle osatäitja Isa Jank, aga ka Richard, Elsa ja mõni teine veel.
Eestlased peaksid teadma hästi ka tuntud näitlejat Victoria Ruffot, kes on mänginud sarjades "Lihtsalt Maria" ja "Victoria" ning teistes, nagu ka Arturo Peniche "La Intrusa" ehk "Vihatud võõras" mängis perepoega ning nii Ruffo kui ka Peniche on minu facebooki sõbrad.

Ka kuulus Ameerika lauljatar Madonna on nüüd minu facebooki sõber ning Madonna on käinud ka Tallinnas laulmas ning oli isegi juttu meedias sellest, et Evelin Ilves olla Madonnale kingituse teinud ning et see leitud prügikastist.... Eks võimalus asja uurida, kui soovi oleks:)

Üldiselt on mul facebookis sõpru natukene alla saja, aga eks ma ikka valin ka, et keda võtta ja keda jätta ning sellised jätan võtmata kindlasti, kes facebookis oma näopilti ei näita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles