Pärnu võrkpalliklubi meeskond valmistub uueks hooajaks

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagasi Pärnus on siit võrkpallikarjääri alustanud sidemängija Andres Toobal.
Tagasi Pärnus on siit võrkpallikarjääri alustanud sidemängija Andres Toobal. Foto: Pärnu võrkpalliklubi

Võrreldes eelmise hooajaga on Pärnu võrkpalliklubi meeskonnas tänavu mitmeid muudatusi. Treeneritepingil istuvad vanemtreenerina Urmas Tali ja esmakordselt nii kõrges konkurentsis tuleristsed saav klubi noortetreener Toomas Jasmin.

Eelmisel hooajal Kreeka võrkpalliliigas säravaid esitusi pakkunud pärnakas Sander Steinberg on tagasi kodus ja kindlasti valmistab oma kõrgete ja efektiivsete löökidega vastastele palju peavalu ka Schenker liigas. Tagasi Pärnus on ka siit võrkpallikarjääri alustanud sidemängija Andres Toobal ja libero Edgar Järvekülg. Septembri esimestel päevadel selgub, kas Romet Priimägi on suutnud saavutada varasema taseme ja saab lepingu, teatas Pärnu võrkpalliklubi tegevjuht Reio Tilk.

Tipptasemel mängimise on lõpetanud Ardo Lünekund, Elia Lulla lahkus Tartu Pere Leiva võistkonda. Sel aastal ei mahtud võistkonda lätlased Agris Leitis ja Austris Stals. Jaanus Nõmmsalu osaleb Eesti rahvusmeeskonna koosseisus Euroopa meistrivõistlustel, ühegi klubiga lepingut pole ta veel alkirjastanud.

Tuttavast koosseisust jätkavad sel aastal Andrus Raadik, Tamar Nassar, Aivar Silm, Ergo Sartakov, Edgar Maier, Karel Merisaar, Sven Saarpere. Esindusvõistkonda üritavad pääseda Renee Teppan ja Taavet Leppik.
 
Augusti algusest on meeskond treeninud plaanipäraselt, kaks nädalat on ühiselt spordilaagrites Jõulumäel ja Võrus füüsilist põhja ladunud ja meeskonnavaimu kasvatanud. Peatreener Urmas Tali arvamusel on meeskonna sisekliima super, ettevalmistusperiood on sujunud hästi ning ollakse planeeritud graafikus. Pärnu VK esindusvõistkonda lisandub peagi üks terava löögikäega nurgaründajast leegionär, kellelt peatreener ootab võistkonna liidrit. Võrkpalliklubi loodab  meeskonna uut liiget näha treeningutel juba uuel nädalal.
 
Sel nädalavahetusel osaleb meeskond Jaan Gutmanni nimelisel Võru 53. võrkpalliturniiril, kus kontrollkohtumistes mängitakse Tallinna Selveri, Võru VK, Soome meistriliiga klubi A-Volley ja Daugavpilsi Univesitate meeskondadega.

Pärnu spordihallis korraldatakse aga ise treeningturniir 17.ja 18.septembril, lisaks pärnakatele osalevad Vammala Soomest, Lase R Lätist ja Tartu Pere Leib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles