Kutsehariduskeskus asub Vanalinna põhikooli õpilasi koolitama

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnumaa kutsehariduskeskus, Pärnu linn ja Vanalinna põhikool sõlmivad reedel koostöölepingu Vanalinna põhikooli viimaste klasside õpilastele kutseõppe korraldamiseks.

Kutsehariduskeskus korraldab Vanalinna põhikooli 17 õpilasele kutse-, eri- või ametialaste, samuti karjääriplaneerimisega seotud esmateadmiste ja -oskuste õpetamise ühe õppeaasta jooksul, teatas kutsehariduskeskuse pressiesindaja Anneli Rabbi.

Rabbi kinnitusel asuvad Vanalinna kooli õpilased kutsehariduskeskuses omandama ehitusalaseid teadmisi ja seda vähemalt üks kord nädalas. „Põhikooli õpilastel on võimalus saada esimesed teadmised kivi- ja betoonkonstruktsioonide ehituse erialast ja see on kindlasti abiks neile tulevasel eriala valikul,“ rääkis Rabbi. „Kutsekool arvestab kutseõppe käigus omandatud teadmisi ja oskusi, kui õpilane asub edasi õppima kutsehariduskeskuses sama kutse- või eriala õppekava alusel.“

Sõlmitav koostööleping on Rabbi teatel neile esimene sellelaadne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles