Konkurss kutsub noori Eesti lippu talletama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinimustvalge lipp.
Sinimustvalge lipp. Foto: Toomas Huik

Eesti noorsootöö keskus ja Eesti lipu selts kuulutasid välja Eesti lipu teemalised konkursid, millel noored saavad oma loovust väljendada foto-,video- ja arvutijoonistuste kaudu.

Fotokonkursi üheks olulisemaks eesmärgiks on anda julgustust noortele fotograafidele, kel on õnnestunud tabada Euroopa reiside käigus meie rahvuslipp ja talletada see.

Joonistuskonkursiga soovitakse innustada noori kasutama joonistamisel peale tavapäraste kunstivahendite arvutiprogramme.

Video oma audiovisuaalsete võimalustega on tänapäeva noortel enim levinud meeleolu talletamise mooduseid ja konkursi korraldajad soovitavad vaadelda, kuis noored suudavad etteantud teemal talletada meie rahvuslippu ja kas jagub tundeid tekstilises osas.

„Meie riigilipp on üks oluline identiteedi kandja ning konkurssidega soovime anda noortele võimaluse märkamiseks, väärtustamiseks ja joonistuste, fotode ja video kujul jäädvustamiseks seda kaunist sümbolit,“ ütles Eesti noorsootöö keskuse isamaalise kasvatuse nõunik Tarmo Kruusimäe.

Konkursside parimad selguvad oktoobri keskpaigaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles