Majatootja Harmet avas Pärnus uue tootmise

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moodulmaju valmistav Harmet OÜ laienes Pärnusse.
Moodulmaju valmistav Harmet OÜ laienes Pärnusse. Foto: harmet.cma.ee

Eesti Puitmajaliitu kuuluv moodulmajade ja ehitussoojakute tootja Harmet OÜ tegutseb alates augustist Harjumaa kõrval Pärnuski.

Harmet OÜ juhataja Toomas Kalevi sõnul suurendab Pärnus asuv tootmishoone ettevõtte tootmismahtu ligikaudu 40 protsendi võrra. Seoses uue hoone käivitamisega värbab ettevõte ligi 50 uut töötajat.

“Et tellimuste täitmisega oli väga kiire, alustasime Pärnu tootmishoones esialgu ilma uue tootmisliinita,” selgitas Kalev ja märkis, et lähitulevikus on ettevõttel plaanis Pärnu tehases käivitada uus tootmisliin.

Harmet investeeris uude tootmisse 120 000 – 130 000 eurot.  “Tegemist on rendipinnaga, mis oli meie jaoks ideaalselt sobiv ja kus avanes võimalus käivitada tootmine vaid kolme nädalaga,” sõnas Kalev.

Olemasolevate tellimuste põhjal prognoosib Harmet 2011. aasta müügituluks 11 miljonit eurot, mullu oli ettevõtte käive 6,7 miljonit eurot ja 2009. aastal 3,8 miljonit eurot. Ettevõte plaanib laieneda uutele turgudele, kuid peab lähiaastatel prioriteediks siiski kanna kinnitamist olemasolevatel põhiturgudel Norras ja Rootsis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles