Vana-Sauga lahti, Uus-Sauga kinni

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Sauga tänav on otsekui illustratsioon vanasõnale “kaua tehtud – kaunikene”.
Vana-Sauga tänav on otsekui illustratsioon vanasõnale “kaua tehtud – kaunikene”. Foto: Ants Liigus

Pärnu Vana-Sauga tänava elanikele saabus rõõmuaeg: pärast peaaegu aastast mässamist on seal vee- ja kanalisatsioonitorustike paigaldamine lõppenud ja tänav liiklusele jälle avatud.

„Nii ta on, jah!” tõdes AS Pärnu Vee projektijuht Jaanus Vent väite peale, et nüüd võivad Vana-Sauga tänava kandis elavad pärnakad taas kergemalt hingata.

Samal ajal ei tähenda tööde lõpetamine ühel tänaval, et Ülejõele saabuks vaikus ja rahu: torutöid jagub seal suveni.

„Vana-Sauga on avatud, selles mõttes on tore, aga see-eest on Uus-Sauga suletud, mis on jällegi halb,” märkis Pärnu linnas bussiliiklust korraldava Go-Busi Pärnu regiooni logistik Toomas Talts.

Uus-Sauga tänava sulgemisega seoses ütles Talts, et ehkki bussid number 5 ja 6 sõidavad mööda Vana-Sauga tänavat, on nende lõpp-peatus Uus-Sauga tänaval asuv Puiestee peatus.

„Puiestee peatusest tulevad bussid Rõugu kaudu Vana-Saugasse tagasi, võtavad Vana-Saugas ootajad peale ja sõidavad mööda Vana-Saugat kesklinna poole,” peatus Talts põgusalt selle kandi bussiliikluse muudatustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles