Ligi 30 inimest otsis Pärnus „Rahaauku“

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakad otsisid rannast rahaauku.
Pärnakad otsisid rannast rahaauku. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna keskpäeval avaldas telekanal TV3 on Facebooki lehel ülekutse, milles kutsuti kõiki pärnakaid otsima saatest „Rahaauk“ inspireeritud sümboolselt rahaauku ja kõigil otsijatel oli võimalus võita sada eurot või nänni.

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni teatel ründas Pärnu randa tehtud rahaauku ligi 30 inimest ja seda oli Adermanni arvates uskumatult palju. „Eelmisel nädalal Tallinnas osales mängus kask korda vähem inimesi,“ rääkis Adermann. „Kohe näha, et tegu on suvepealinnaga, kus elavad aktiivsed inimesed.“

Adermanni seletusel jõudsid esimesed rahaaugu otsijad kohale kaheksa minutit pärast Facebookis teate avaldamist. Üldse osales mängus igas vanuses inimesi, lastest keskealisteni.

„Kohal oi isegi üks grupp välismaalasi, nad soovisid samuti mängus osaleda, kui said aru, mis toimub,“ lisas Adermann. „Üks keskealine paar tuli aga kohale, sest lapsed olid käskinud neil mängus kaasa lüüa.“

Kõik kohaletulnud said täita kupongi ja osalenute vahel loosib TV3 esmaspäeval välja auhinna sada eurot ja kümmekond inimest võidavad telekanali nänni. Adermanni teatel avalikustatakse võitjad esmaspäeva õhtul TV3 Facebooki lehel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles