Mees vehkis Sindi bussis relvaga ja tulistas bussiistmeid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu-Sindi liinil sõitnud buss, milles tulistamine aset leidis.
Pärnu-Sindi liinil sõitnud buss, milles tulistamine aset leidis. Foto: Ants Liigus

Eile õhtul sisenes Sindis liinibussi relvastatud joobetunnustega mees, kes sihtis bussijuhti ja tulistas bussisalongis istmeid, inimesed juhtunu käigus vigastada ei saanud.

Politsei teatel leidis sündmus aset kella 18.30 paiku. Sindis busside lõpp-peatuses sisenes liinibussi joobetunnustega 58aastane mees ja sihtis kärbikulaadse relvaga bussijuhti. Bussijuht suutis relva enesest eemale suunata ja lask tabas bussiistmeid, teatas Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm.

Bussis oli üks sõitja.

Bussijuht pidas tulistaja kinni ja andis politseile üle. Politsei esitas mehele kahtlustuse tapmiskatses. "Prokurör plaanib kohtult taotleda kahtlustatava vahistamist," ütles Erm.

Relvaluba kahtlustataval ei ole. Teo motiive selgitatakse kohtueelse uurimise käigus.

Pärnu Postimehele teadaolevalt tabas mees haavlilaenguga kolme bussiistet. MTG Pärnu osakonna juht Kalvi Murro ütles Postimees.ee'le, et buss on imevähe viga saanud. "Minule tundub, et ühte istmesse on kuigipalju haavleid sisse läinud," ütles Murro. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles