Pärnu muusika aastapreemia saab Toomas Kuter

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kuter.
Toomas Kuter. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

ärnu linna 2011. aasta muusika aastapreemia saab Toomas Kuter Klaudia Taevi nimelise rahvusvahelise vokalistide konkursi kõrgetasemelise korraldamise ja G. Verdi ooperi “Attila” lavastuse produtseerimise eest 2011. aasta Pärnu rahvusvahelisel ooperifestivalil “Promfest”.

Muusika aastapreemia antakse üle laupäeval, 1. oktoobril rahvusvahelisel muusikapäeval Pärnu kontserdimajas enne kontserdi “Ajatud trubaduurid” algust, teatas linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo.
 
Rahvusvahelist muusikapäeva tähistaval kontserdil “Ajatud trubaduurid” esinevad Tõnis Mägi, Andres Mustonen ja ansambel Hortus Musicus.
 
Pärnu linna muusikapreemiat antakse välja 2002. aastast. Mullu sai aastapreemia koorijuht ja lauluõpetaja Toomas Voll, varasematel aastatel on preemia pälvinud MTÜ Pärnu David Oistrahhi Festival, Karin Veissmann, Pärnu linnaorkester, Rein Vendla, Anne Uusna, Ave Sopp ja Marek Talts.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles