Kohus võttis bussis tulistanu vahi alla

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
58aastane Ilmar tulistas pühapäeva õhtul haavlipüssiga Pärnu-Sindi liinibussi salongis istmeid. Inimesed tulistamises viga ei saanud.
58aastane Ilmar tulistas pühapäeva õhtul haavlipüssiga Pärnu-Sindi liinibussi salongis istmeid. Inimesed tulistamises viga ei saanud. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu maakohus võttis täna tapmiskatses kahtlustatavana vahi alla pühapäeva õhtul Sindis bussis kärbikust tulistanud ja bussijuhti ähvardanud 58aastase Ilmari.

Mehe vahistamist taotles prokurör, kohus oli sellega päri.

Pühapäeva õhtul Pärnu–Sindi liini Sindis asuvas lõpp-peatuses bussi sisenenud endine bussijuht Ilmar ähvardas kärbikuga oma kunagist kolleegi ja tulistas vaid tänu kutselise roolikeeraja kiirele tegutsemisele tühje bussiistmeid.

Bussijuht suutis purjus Ilmarilt relva ära võtta, ründaja kahjutuks teha ja politseile üle anda. Ilmaril puudus relvaluba.

Tulistamise ajal oli bussis üks sõitja, kes viga ei saanud.

Kärbikuga oma kunagist kolleegi ähvardanud Ilmar lahkus bussifirmast selle aasta algul pärast Pärnus toimunud avariid, milles keegi viga ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles