“Gulliveri” mängu poolfinalistid on teada

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gulliveri teatrimängudel on aastatepikkune traditsioon.
Gulliveri teatrimängudel on aastatepikkune traditsioon. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnumaa 5.-9. klasside õpilaste “Gulliveri” teatrimängu poolfinaalmängudes kohtuvad omavahel Sütevaka humanitaargümnaasiumi ja Kuninga tänava põhikooli 8.s klassi võistkond ning Koidula gümnaasiumi ja Kuninga kooli 9. klassi võistkond.

1. poolfinaalmängus 8. novembril on Sütevaka ja Kuninga 8.s klassi võistkonna koduülesandeks viieminutiline näitemäng muinasjutu "Ütle ometi, et hein!" ainetel. 2. poolfinaalmängus 15. novembril teevad aga Koidula ja Kuninga kooli võistkond näitemängu muinasjutu "Kuninga Derzsa" ainetel.

Mõlemas poolfinaalmängus on küsimusi 23. oktoobril avatava juubelinäituse "Endla 100" ekspositsiooni põhjal.

Oktoobris olid teatrimängu 1. ja 2. voor. 1. voorus osales kuus võistkonda ja mängu võitis Sütevaka humanitaargümnaasium. Võrdse punktiarvuga järgnesid Koidula gümnaasiumi ja Kuninga tänava põhikooli 9. klassi võistkond.
2. voorus saavutas kolm võistkonda võrdse arvu punkte ja vooru võitja selgus alles pärast kolmandat lisaküsimust. Napilt edestas Sütevaka humanitaargümnaasium Kuninga kooli 9. klassi ja Koidula gümnaasiumi.

“Gulliveri” teatrimängu korraldab juba aastaid Jaak Känd.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles