Rakett rändas utiili

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pensionile läinud kauplusbussist Rakett ei saanud siiski pealinna välikohvikut, nagu oli algul lootust, vaid helesinine PAZ rändas utiili.

Pärnumaa viimase autolavka omanik Toivo Kivi märkis, et pani algul bussimüügikuulutuse välja ja selle peale käis Tallinnast huvitundja sõidukit vaatamas.

“Ta ütles, et buss on natuke väike, kuna kohvikusse peaks vähemalt paarkümmend inimest mahtuma. Siis ma mõtlesin, et läheks ise suvel mere äärde jäätist ja burgerit müüma. Aga mere äärde ei pääse ligi. Ja kui polegi ostjaid, mis ma siis teen? Nii sõitsingi utiili ja seal ta seisab praegu,” jutustas Kivi.

Aastaid iga päev maateedel tuuritama harjunud mees tõdes pooleldi naljatamisi, et polnud küll 16 aastat puhkust saanud, kuid sureb nüüd igavuse kätte ära, sest teha pole midagi. “Eks kevade poole hakkan midagi nuputama,” mõtiskles Kivi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles