Jazzklubis kõlab klassika

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiplaanil on Airi Allvee.
Esiplaanil on Airi Allvee. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Endla teatri sünnipäevanädalasse mahub reedel äsja oma viiendat aastapäeva tähistanud Endla Jazzklubi õhtu, millel astub publiku ette ansambel Airipos eesotsas lauljatar Airi Allveega.

Jazzklubi eestvedaja Ülle Jantsoni teatel näeb Allvee kõrval laval keelpillivirtuoose Tõnu Raadikut ja Ants Õnnist, kontrabassimängija Argo Toomelit ja Tiit Saluveeri klahvpillidel.

Kavas “Siis kui sirel valge ...” kõlavad Artur Rinne, Heli Läätse jt laulud läbi aegade mahedates, keelpillidega kaunistatud seadetes. Kuulda saab särtsakat tšaardašigi. Allvee sõnade kohaselt tuli Airipos kokku kaks talve tagasi.

“Vanema põlvkonna soovil oleme valinud just sellise repertuaari ja üllatusena hakkas see meile endile kohe meeldima,” rääkis Allvee. “Algul käisime esinemas klahvkamehega kahekesi, et asi oleks korralik ja kõlaks paremini, saigi kokku kutsutud pillimeestest sõbrad.”

Endla Jazzklubi üritus Endla teatri esimese korruse kohvikus algab kell 21.30 ja on kuulajatele tasuta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles