Estonia nõukogu esimees astus tagasi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnu linnavalitsus nimetas eile taastusravikeskuse Estonia nõukogu liikmeks Virve Picheni (pildil), senine nõukogu esimees Peeter Võrk esitas tagasiastumisavalduse.

Võimule saades tuli Toomas Kivimägi valimisliit välja ideega valida munitsipaalettevõtete nõukogusse üks mittepoliitik, kellest saaks palgaline nõukogu esimees. Estonia nõukogu liikme konkursi võitis Võrk, Sõpruse oma Pichen. Hiljem valiti mõlemad ettevõtte nõukogu esimeheks ja hakati nende tööd tasustama.

Pärast Sõpruse erakätesse müümist jäi Pichen tööta. Estonia omanikutulu pole vastanud linnavalitsuse ootustele ja linnapea Toomas Kivimägi on selle eest vastutavaks pidanud Võrku, mitte oma valimisliidukaaslast, Estonia tegevjuhti Cardo Remmelit.

Estonia nõukogust tagasiastumisavalduse esitanud Võrk polnud eile kommentaarideks kättesaadav.

Virve Pichen töötas nii enne kui pärast Sõpruse nõukogu esimeheks valimist juhataja Viiburi Kinnisvaras ja REVi kaupluses. Nendel kohtadel jätkab Pichen tööd praegugi.

Pichen on ka Pärnumaa kutsehariduskeskuse nõukogu liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles