Vargad võtsid sihikule spaakeskuse garderoobi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spaa-hotell Tervise Paradiis.
Spaa-hotell Tervise Paradiis. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Nädalavahetusel toimus Pärnus Tervise Paradiisi riietusruumides lukustatud garderoobikappidest kolm vargust, mille ohvrid jäid ilma rahast, dokumentidest ja mobiiltelefonidest.

Reedel kella 18.15 ja 19.30 vahel varastati Tervise Paradiisi veekeskuse riietusruumist mobiiltelefon ja rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Kannataja hinnangul tekitati talle kahju 539 euro eest.

Laupäeval kella 16.45 paiku varastati samast kohast mobiiltelefon ja sularaha. Selle varguse kahjuks hindas kannatanu 845 eurot.

Pühapäeval kella 19.20 ja 19.30 vahel varastati Tervise Paradiisi riietusruumist rahakotist 200 eurot.

Prokuratuuri pressiesindaja sõnutsi läksid kannatanute asjad kaduma lukustatud garderoobikappidest.

Tervise Paradiisi veekeskuse juhataja Marjaana Vaher ei osanud öelda, kuidas vargad kapid avasid, sest mehaaniliste lukkudega kappidel muukimisjälgi ei olnud. „Koostöös politseiga uurime seda,“ lausus ta.

Tervise Paradiisi veekeskuse juhataja sõnutsi spaa-asutus riietusruumidesse jäetud asjade eest ei vastuta, sest seal ei saa rakendada traditsioonilist valvet kas turvakaamera või turvamehe näol. Väärtuslikumad esemed soovitatakse kõigil külastajatel jätte valvelauda hoiulaekasse.

„Sildid sellise soovitusega on riietusruumis kõigil kappidel ja majja sissepääsu juures infotahvlil,“ lausus Vaher.

Vaheri jutu järgi on Tervise Paradiis tänulik, kui keegi oskab nädalavahetusel toimunud varguste kohta politseile või veekeskusele nende lahendamiseks abistavat infot anda. „Oleme väga tänulikud, kui keegi midagi märkas ja selle kohta vihjeid annab,“ ütles ta.

Tervise Paradiisi veekeskuse juhataja sõnade kohaselt on spaa vargustelaine pärast mures ja on seetõttu tugevdanud garderoobides valvet. „Valveinstruktor ja turvatöötajad teevad garderoobidesse sagedasemaid kontrollkäike,“ märkis Vaher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles