Purjus juht parkis sõbra Audi kaevikusse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Pärnus Uus-Sauga ja Rõugu tänava ristmikul.
Avarii Pärnus Uus-Sauga ja Rõugu tänava ristmikul. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna kella 6.30 ajal sõitis 34aastane purjus mees Pärnus Uus-Sauga ja Rõugu tänava ristmikul sõiduautoga Audi A8 torutöödeks lahti kaevatud kaevikusse. Keegi õnnetuses vigastada ei saanud.

Hommikupoolikul õnnetuspaigas viibinud autoomaniku sugulane rääkis Pärnu Postimehe fotograafile Ants Liigusele, et auto ajas auku Abjast pärit noormees, kes läks pidutsemise käigus autoga sõitma.

Auto omaniku venna sõnutsi pidas Abjast pärit seltskond Pärnu kesklinnas baaris pidu ja sõiduki omaniku sõber läks Audiga üht neidu koju viima. Peopaika sõber tagasi ei jõudnudki, sest Uus-Sauga tänaval lennuväljalt kesklinna poole sõites tuli kraav ette.

Politsei teatel oli esialgse info kohaselt sõiduki roolis 34aastane mees, kellel tuvastati joove.

Politsei alustas roolikeeraja suhtes väärteomenetlust.

Kaevetööde koht Uus-Sauga ja Rõugu tänava ristmikul on tähistatud. Ümber kaeviku on pandud püsti piirded ja enne ristmikku on üles seatud kaevikust ümber suunavad liiklusmärgid.

Ülejõel vee- ja kanalisatsioonitorustikku rekonstrueeriva Ai Nordecon Infra projektijuht Marek Sööt ütles, et auku sõitnud auto kaevikus õnneks midagi ära ei lõhkunud. „Selles mõttes oli õnnelik õnnetus, et vee- ja kanalisatsioonitorud ning elektrikaabel jäid terveks. Kaablist läks auto väga napilt mööda,“ märkis Sööt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles