Tervise Paradiisi töötajad tabasid oletatava varga

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise Paradiis.
Tervise Paradiis. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tervise Paradiisi veekeskuse instruktorid tabasid esmaspäeval ühe noormehe, keda kahtlustatakse nädalavahetusel spaa riietusruumide lukustatud riidekappidest varastamises.

Tervise Paradiisi veekeskuse juhataja Marjaana Vaheri teatel jätkus oletatavatel vargapoistel niipalju jultumust, et pärast reedest, laupäevast ja pühapäevast vargustelainet olid poisid esmaspäeval taas platsis.

“Meie veekeskuse valveinstruktor tegi esmaspäeval kohustuslikku kontrollkäiku ja märkas garderoobis kahte poissi,” rääkis Vaher. “Veidi aja pärast taas garderoobi minnes olid poisid ikka seal ja instruktori arvates pidasid nad end kummaliselt üleval, nagu oleks poistel teda nähes ebameeldiv.”

Et asi ei andnud meessoost spaatöötajale rahu, otsustas ta garderoobi kontrollida kolmandatki korda.

“Poisid olid küll läinud, ent töötaja silmas vales kapis rippumas meie kliendi pükse,” märkis Vaher. “Instruktor võttis ühendust kolleegiga ja too avastas, et tema riidekapist on kadunud mobiiltelefon.”

Edasine meenutab Vaheri sõnade järgi juba veidi märulifilmi. Instruktorid tegid kiiresti turvakaamerate abil selgeks, et noorukid on majast lahkunud, ja tõttasid neid tänavale otsima.

“Nad läksid, nagu nad riides olid: lühikestes pükstes ja plätudes, peal oli neil kerge jakk,” kirjeldas Vaher.

Töötajad silmasid kahtlusaluseid Tammsaare puiesteel asuvas Veeparadiisi bussipeatuses ja neil õnnestus üks kahest kinni pidada. Teine nooruk pääses jooksu. Telefoni instruktor tagasi ei saanud, sest see oli väidetavalt ärajooksnu käes.

Mehed tõid poisi tagasi spaasse, kus ta anti üle turvafirmale ja politseile.

Kinnitamata andmetel on üks noormees 14- ja teine 16aastane ning nende isikud on politseile teada. Pärnu politsei menetluse huvides juhtunut siiski ei kommenteerinud.

Nädalavahetusel pandi Tervise Paradiisi riietusruumis lukustatud garderoobikappidest toime kolm vargust, mille ohvrid jäid ilma rahast, dokumentidest ja mobiiltelefonidest.

Suurima varguse puhul hindas kannatanu kahju suuruseks 845 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles