Kutsehariduskeskuses avatakse auto- ja metallitöökoda

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autotehnikud Ulla-Marleen Sommer pisipojaga ja Piret Ojamets avatavas auto- ja metallitöökojas.
Autotehnikud Ulla-Marleen Sommer pisipojaga ja Piret Ojamets avatavas auto- ja metallitöökojas. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Neljapäeval, 10. novembril  kell 14 avatakse Pärnumaa kutsehariduskeskuse auto- ja metallitöökoda.

Pärnumaa kutsehariduskeskuse avalike suhete juhi Anneli Rabbi seletuse kohaselt saab Niidupargi õppekompleksis valminud töökoda auto- ja metallitöö erialade praktikabaasiks. Kutsehariduskeskuse uue kolmekorruselise 2937,8 ruutmeetri suuruse praktikabaasi esimesel korrusel asuvad auto- ja metallitöö erialadele õppetöökoda-autolabor ja metalltöökoda, teisele ja kolmandale korrusele jäävad õppelaborid koos pesemis- ja riietusruumidega ning ruumid kutseõpetajatele.

Uue õppehoone  projekteerimine ja ehitamine sai teoks projekti "Auto- ja metallitöö erialade praktikabaas koos seadmetega ning õppesõidu harjutusväljak" raames.  Projekti kogumaksumus on üle 2,8 miljoni euro ja seda rahastas Euroopa regionaalarengu fond.
 
Peale töökoja avamise sõlmib kutsehariduskeskus koostöölepingud AQ Lasertool OÜ,  Meediamaania OÜ ja AS Silberautoga. Rabi teatel jagab kutsehariduskeskus esimest korda tunnustuskirju ekspertkomisjoni ettepanekute põhjal mootorliikurite, laevanduse ja lennunduse valdkonna erialade praktikaettevõtetele.
 
Pärnumaa kutsehariduskeskuse auto- ja metallitöökoja projekteeris OÜ EMP A&I ning ehitas AS Oma Ehitaja.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles