Endla teater toob lavale popmuusikali

, Endla teatri avalike suhete juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome..
Koit Toome.. Foto: Marina Puškar.

Tuleva aasta 25. veebruaril esietendub Endla teatri suures saalis popmuusikal “Boyband”.

Uhke lava-show’ ja poistebändide kuulsaimate hittidega muusikali lavastab külalisena Andres Dvinjaninov. Lavastuse kunstnik on Riina Degtjarenko Eesti draamateatrist ning koreograaf Märt Agu.

Poistebändi Freedom eesotsas astub üles Koit Toome. Suurbritannia näitekirjaniku Peter Quilteri näidendil põhinev muusikatööstuse telgitaguseid avav muusikal “Boyband” jõudis esmalt lavale 1998. aastal.

Muusikal “Boyband” räägib eesti poistebändi Freedom loomisest ja teekonnast maailma edetabelite tippu. Mänedžer paneb kokku viieliikmelise ideaalse popprodukti, et hullutada tüdrukuid nii Eestis kui maailmas ja teenida sellega miljoneid. Üleöö hakkab seni tavaliste poiste elu olema täis tüdrukute imetlust, kontserte andunud fännidele, fotosessioone ja teleesinemisi, ent ühtlasi pikki kontserdituure, elu hotellides ja eraldatust perekonnast. Sündmustikku saadavad Freedomi esituses populaarsed hitid.

Koos Koit Toomega moodustavad poistebändi Freedom Endla teatri näitlejad Sten Karpov, Priit Loog, Bert Raudsep ja Tambet Seling. Teistes osades Indrek Taalmaa, Ireen Kennik, Ahti Puudersell, Kaili Viidas ja Liis Laigna.

Freedomit saatvate tantsutüdrukute leidmiseks kuulutas teater välja konkursi. Katsed toimuvad 13. novembril Endla teatris.

“Boybandiga” antakse kokku kümme etendust ainult Endla teatris. Piletid jõuavad eelmüüki täna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles