Puhkemaja omanik: DefRage’i liige lasi voodisse!

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnust pärit bänd DefRage teeb endale reklaami autoparklates plaate jagades.
Pärnust pärit bänd DefRage teeb endale reklaami autoparklates plaate jagades. Foto: Reporter.ee

Viimsis puhkemaja pidava Uno Allmäe kinnitusel ei uskunud ta kuni reedeni, mil kohtus Pärnu bändiga DefRage, et Eesti mehed võivad niimoodi käituda.

“Nad on ajukääbikud, absurdsed vennad!” kirus Allmäe täna hommikul Pärnu rokkpundi DefRage liikmeid, kes reede öösel tema Viimsis asuvas puhkemajas märatsesid.

“Nad olid lilled pottidest välja tõstnud, kapiuksed eest ära tõstnud, rõdulauad lahti peksnud,” loetles Allmäe. “Kui Kanal 2 “Reporter” ära läks, avastasin, et üks voodi oli täis kustud!”

Peale selle pani omanik muusikutele süüks, et nood olid loopinud rõdult valimatult asju naabri hoovi ja lõhkunud saunas kerise. Mahakallatud alkohol ajanud aga puhkemaja põrandaparketi tursesse.

“Ma ei kujutanud ette, et Eesti mehed võivad niimoodi käituda!” jätkas Allmäe. “Tunnevad, et on nii kuulsad, et võivad teha, mis tahavad. Minu arust on nad ikka natuke nikastanud.”

Loe pikemalt homsest Pärnu Postimehest!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles