Vanalinna põhikool muutus kuningalossiks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muinasjutu lugemine mullusel Tibudeloendusel.
Muinasjutu lugemine mullusel Tibudeloendusel. Foto: Eesti Gaidide Liit

Pühapäevani toimub Pärnu Vanalinna põhikoolis Eesti gaidide liidu tibudeloendus, mis on suunatud organisatsiooni kõige noorematele ja pisematele liikmetele hellakestele/hundukestele.

Selle aasta tibudeloenduse teema on ’’Tuhkatriinu’’ muinasjutt. Ürituse raames tuleb stiilipidu, kus toimuvad lühikesed osalejate etteasted muinasjutu ainetel, tuhkatriinu ball, Vanalinna mäng ja muud põnevad tegevused.

Tibudeloendusel õpitakse kombeõpetust ehk etiketti. Koolitusel saab õpetusi peokutsete meisterdamisest kuni lauakommeteni.

Teine koolitus on äriplaani koostamise erialakursus, mis on mõeldud juba vanemealistele gaididele. Koolitusel kasutatakse Briti Nõukogu tulevikulinna mängu meetodi esimesi samme, mille käigus leitakse väikestes gruppides äriideega seotud globaalsed ja kohalikud väljakutsed, vaated hetkeolukorrale ja soovitavale olukorrale, leitakse võimalikke lahendusi ning valitakse edasi töötamiseks konkreetsed ideed.

Eesti gaidide liit on mittetulunduslik kasvatusliku sisuga noorteorganisatsioon, mis pakub tegevust igas vanuses tüdrukutele ja poistele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles