Parimad mälumängurid õpivad Varbla koolis

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varbla põhikool.
Varbla põhikool. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Eesti koolinoorte 9. mälumängu meistrivõistluste Pärnumaa eelvoorust pääses aprillis Viimsi keskkoolis toimuvasse üleriigilisse finaali viis võistkonda, Pärnumaa parima tulemuse saavutasid Varbla põhikooli õpilased.

Nii esindab põhikooliastmes Pärnumaad neli kooli: Varbla, Pärnu Kuninga tänava ja Paikuse põhikool ning Sütevaka humanitaargümnaasium.

Varbla põhikooli võistkonna võistlesid finaali Kaspar Arusalu, Elise Holter, Kaarel Kask ja Hendrik Tõnisson, Kuninga tänava põhikooli tiimis olid Elina Jantson, Karoliine Kurvits, Klaus Erik Leppoja ja Leenu Reinsalu, Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkonnas lõid kaasa Gerda Aas, Eva Marta Sokk, Piia-Paula Tarvis ja Johanna Toodu ning Paikuse põhikooli eest võistlesid Egert-Marten Möller, Karl Juhan Saks ja Kirke Tarjus.

“Eriliselt tuleb ära märkida Varbla põhikooli väga head tulemust, mis üleriigilises arvestuses oli kolmas,” tunnustas mängujuht Jaak Känd.

Gümnaasiumiastmes võttis koolinoorte mälumängu meistrivõistluste eelvoorust osa neli võistkonda, kellest parim, Ülejõe gümnaasiumi tiim koosseisus Kristiina Ojamets, Tauri Roosipuu, Signe Saar ja Madis Viik, pääses finaali.

Eesti koolinoorte 9. mälumängu meistrivõistluste eelvoorus esitati kokku 50 küsimust eri valdkondadest, kusjuures küsimused olid kõigis maakondades ja mõlemale kooliastmele ühised.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles