Naisteplaaž on naiste paradiis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu naisteplaaži kontseptsioon läheb õiguskantsler Indrek Tederi hinnangul vastuollu mitme seaduse, sealhulgas põhiseadusega.
Pärnu naisteplaaži kontseptsioon läheb õiguskantsler Indrek Tederi hinnangul vastuollu mitme seaduse, sealhulgas põhiseadusega. Foto: Liis Rotar

Pärnu naisteplaaž on tõesti naiste paradiis! Olgugi et mõni mees muuli poole oma paradiisi naisterannast läbi käib, on see rannaosa siiski naistele üks ütlemata hea päevitus- ja mõnulemiskoht.

Kuhu pärnakas, kellel oma aeda pole, suvel ikka puhkama ja päevitama läheb, kui mitte Pärnu randa?

Läbikäijad mehed on üldiselt tagasihoidliku ja viisaka käitumisega. Naisi nad ei häiri. Ainult õhtupoolikul ei tohi sinna kauaks päevitama jääda: siis ilmuvad randa uudishimutsevad noorsandid, keda peaks kartma.

Palju käib siin lastega üksik-emasid ja vanemaid naisi. Siin on väga rahulik, võrreldes üldrannaga, eriti väikestel lastel. Ja vanemad daamid ei tahaks küll mitte kunagi oma võlusid üldrannas näidata.

Tore, et Kati Saara Vatmann oma artiklis põhjalikult kirjutas naisteparadiisi vajalikkusest. Naisterand on Pärnu pärl.

Soovin südamest, et see paradiis alles jääks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles