Sütevaka ja Vanalinna kool olid Pärnu tundmises parimad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu legendaarne linnapea, parkide rajaja ja elektrivalgustuse tänavaile tooja Oscar Alexander Brackmann (1991) omanimelises pargis.
Pärnu legendaarne linnapea, parkide rajaja ja elektrivalgustuse tänavaile tooja Oscar Alexander Brackmann (1991) omanimelises pargis. Foto: Urmas Luik

Kolmapäeval, 23. novembril Pärnu raekoja saalis toimunud koolinoorte viktoriini „Meie Pärnu 2011“ parimad olid Vanalinna põhikool ja Sütevaka humanitaargümnaasium.

Noorema vanusegrupi, 7.-9. klasside arvestuses võitis viktoriini Vanalinna põhikool, teise koha saavutas Kuninga tänava põhikool ja kolmanda Koidula gümnaasium.

Vanemas vanusegrupis, 10.-12. klasside arvestuses oli parim Sütevaka humanitaargümnaasium, teise koha sai Hansagümnaasium ja kolmandaks tuli Koidula kool.
 
Pärnu linnavalitsuse noorsoonõuniku Reine Tapi ütlust mööda puudutasid viktoriini küsimused kodulinna ajalugu, tänapäeva elu-olu ja tegemisi, linnajuhtimist ning tänavust juubeliaastat silmas pidades keskenduti teemadele “Brackmann ja Brackmanni valitsemisaeg Pärnus”, “Siinmaa ja Pärnu”, “20 aastat taasiseseisvumisest Pärnus”.
 
Linnavalitsus korraldas viktoriini tänavu juba kolmeteistkümnendat korda. Esimest korda toimus koolinoorte viktoriin kodanikunädala raames.
 
Auhinnad panid välja spaa ja konverentsihotell Strand ning Endla teater.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles