Pärnu linnaametnikele renditakse Seat Ibizad

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seat Ibiza. Foto on illustreeriv.
Seat Ibiza. Foto on illustreeriv. Foto: Pärnu Postimees

Pärnu linnavalitsus rendib oma ametnikele A-klassi Mercedeste asemel Seat Ibizad, ühe auto rendihind on koos käibemaksuga 191.45 eurot kuus.

Mart Viisitamme juhitud linnavalitsus rentis 2006. aastal ametnikele A-klassi Mercedesed, mille kasutusaeg selle aastaga lõpeb. Toomas Kivimägi linnavalitsus loobus kuu aega tagasi Škoda Fabiate pakkumisest ja otsustas nüüd Seat Ibizade kasuks.

Linnavalitsus rendib viis Seat Ibizat MDM Autolt, mis Nordea Pangaga tegi viieks aastaks ühispakkumise. Võitja valiti nelja pakkumise seast.

Peale sõiduautode rendib Pärnu linnavalitsus viieks aastaks kaks Ford Transiti väikebussi. Nende rendileandja on Info-Auto koos Swedbank Liisinguga, ühe bussi rendisummaks 443.28 eurot kuus. Väikebusside pakkujaid oli kaks, kuu aega tagasi pidas linnavalitsus Ford Tourneod kalliks.

Raamatukogu saab Opel Meriva mahtuniversaali. Selle annab viieks aastaks rendile Ascar Auto koos Swedbank Liisinguga, mahtuniversaali renditasu on 205.09 eurot kuus. Ka mahtuniversaalide pakkujaid oli kaks.

Kasutusrenditasu sisaldab nii liiklus- kui kaskokindlustust, nelja-aastast garantiiaega kui asendussõidukit. Sõidukid pidid olema varustatud udutulude, kliimaseadme, suve- ja talverehvidega.

Linnapea Toomas Kivimägi ametiautoks on linnavalitsus rentinud 2010. aasta Volvo S80. Linn maksab selle eest 4975 krooni ehk 317.96 eurot kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles