Juhtkiri: Investeeringuid Pärnumaale

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Eilses Pärnu Postimehes ilmunud uudislugu Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse (PEAK) vedamisel valminud inglis- ja eestikeelsest veebilehest Investinparnu.com väärib veel kord esile tõstmist ja PEAKi tehtud töö ühtlasi tunnustamist.

Seda enam, et miskit samalaadset on valminud vaid Virumaa kohta. Üldiselt püüavad maakonnad oma investeerimisviise tutvustada vastavalt paremale arusaamisele asjast. Investinparnu.com on seevastu ülesehituselt lihtne ja mugav ning hariv isegi põlisele pärnakale.

Näiteks teame Loode-Pärnu tööstusküla ja Mauri tehnoküla, aga et selliseid tööstusalasid-tehnoparke, kus kõik on ettevõtja tulekuks valmis, on Pärnus ja maakonnas koguni 11, võib olla paljudele uudis. Lehe arendamine ja täiustamine jätkub, sest kokku on PEAKil tutvustada Pärnumaal 18 tööstusala.

Välismaine investor saab Investinparnu.com-il tuttavaks Eesti ja Pärnumaaga ning uurida infot tööstusalade kohta. Isegi kohalikul huvilisel on põnev vaadata, millised ettevõtted tegevusalade kaupa ja millistes omavalitsustes on Pärnumaal esindatud.

Kinnitame, et avastamisüllatust leiab Pärnumaa ettevõtlusest omajagu. Usaldust portaali vastu tõstavad AS Wendre omaniku Peter Hundi põhjendused, miks investeerida Pärnumaale.

Investinparnu.com poleks kõike haarav, kui sealt ei saaks liikuda Pärnu tutvustusele, uurida investeerimisvõimalusi Eestisse tervikuna ega otsida kaubanduspartnereid.

Investeerimislehe jätkuv arendamine ja parendamine on loomulik. Selle kõige kõrval tuleb nüüd mõelda, kuidas teavitada lähinaabreid ja kaugemaidki tõenäolisi huvitundjaid asjalikust abimehest Eestisse investeerimismooduste leidmisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles