Uuel aastal alustab Pärnu ja Sindi vahel uus bussiliin

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ja Sindi vahel sõitvat bussiliini nr 39 hakkab teenindama AS MTG.
Pärnu ja Sindi vahel sõitvat bussiliini nr 39 hakkab teenindama AS MTG. Foto: Urmas Luik

Esmaspäeval, 2. jaanuaril hakkab Pärnu ja Sindi vahel sõitma uus bussiliin, mille marsruut kulgeb mööda Pärnu jõe paremat kallast ja teeb kaks reisi päevas.

Alustav bussiliin nr 39 sõidab Pärnu bussijaamast üle Kesklinna silla ja liigub mööda Rääma tänavat Tammiste ja Urge kaudu Sindi Veetorni peatusse. Bussid väljuvad kõigil nädalapäevadel Pärnust kell 7.50 ja 13.40; Veetornist 8.25 ja 14.20.

Liini 39 teenindab bussiettevõte AS MTG, mille bussid sõidavad ka liinidel nr 40 ja 57. Kõigil kolmel liinil kehtivad samad sõidupiletid.

Pärnu maavalitsuse transpordinõuniku Avo Rahu sõnutsi avati uus bussiliin Sauga valla ja Sindi linna vajadustest lähtuvalt. Tammistes areneb elamuehitus ja seal avati uus lasteaed. Sindi linna elanikel saab olema parem ühendus Pärnu haiglaga ja noortel Pärnumaa kutsehariduskeskusega. Paraneb Urge elanike ühendus Pärnuga.

Rahu kinnitusel valmib Pulli külas korralik peatus-parkla parimal juhul alles jaanipäevaks. Seni kasutatakse seal ajutist peatust raudtee ja suure maantee vahelisel alal. Samuti lisandub peale raudteesilda Rütavere ja Pulli tee otsa peatus Pulli tee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles