Kops üle maksa?

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SA Pärnu Haigla juhatuse esimees Urmas Sule
SA Pärnu Haigla juhatuse esimees Urmas Sule Foto: PP

Vastab SA Pärnu Haigla juhatuse esimees Urmas Sule:

"Pärnu haigla ja kogu tervisesektori suurim katsumus on jätkuvalt tasakaalu leidmine kasvavate ootuste ja piiratud ressursside vahel. Selle olukorraga edukas toimetulek on võimalik vaid väga paljude tarkade, teotahteliste ja koostööle orienteeritud inimeste ühise koordineeritud tegevusena. Meil Pärnus on need inimesed olemas ja see on väga suur õnn!

Pärnu haigla kollektiivi strateegiline eesmärk järgnevateks aastateks on konkurentsivõime tõstmine uuele tasemele. Oleme masuperioodi targasti läbi teinud ja loonud arenguhüppeks head eeldused.

Abivajajatele tahame pakkuda nüüdisaegsel tasemel parimat abi kodukohale võimalikult lähedal, noortele arstidele ja õdedele aga häid arenguvõimalusi ühtses karastunud meeskonnas. Kogukonnale pakume väärtust loovaid töökohti ja seda mitte ainult tervishoiutöötajatele.

Nende eesmärkide saavutamiseks tänapäeva muutlikus reaalsuses on esmatähtis kahe jalaga maa peale jääda ja silmad-kõrvad lahti hoida. Emotsionaalse tõe kuulutamise ja vastandumise varjus võib nii mõnigi oluline detail tähelepanuta jääda. Oskus kuulata mõistuse häält ja avatud olek annavad sageli palju parema tulemuse."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles