Tihemetsas toimus aednike lõpuaktus

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voltveti mõisa peahoone Saarde vallas Tihemetsas.
Voltveti mõisa peahoone Saarde vallas Tihemetsas. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Eile toimus Pärnumaa kutsehariduskeskuse Voltveti koolituskeskuses Tihemetsas alanud aasta esimene lõpuaktus, kutsehariduskeskuse direktori Riina Müürsepa tunnustussõnad kõlasid viiele aianduse eriala lõpetanule.

Aastase aianduse (abiaednik) õppekava läbisid Tiiu Hiob, Tiina Puusepp, Ülle Põrk, Riina Rõigas ja Ulvi Närep. Neist Puusepp, Põrk ja Rõigas lõpetasid kursuse kiituskirjaga. Kursuse juhataja oli kutseõpetaja Erna Gross.

Järgmine aianduse õppegrupp alustab aastasi õpinguid jaanuari lõpus, praegu käib dokumentide vastuvõtt.

Teoreetilist väljaõpet täiendab praktika, edukamatel kursuslastel on võimalus teha kolmenädalane praktika Prantsusmaal aianduskoolis, mis on Voltveti koolituskeskusega partnerluses Euroopa Liidu elukestva õppe programmi “Leonardo da Vinci” raames.

Lõpuaktusele järgnes eile vestlusring, kus äsja tunnistuse saanud rääkisid oma plaanidest ja ettevõtlusega alustamisest, kohal olid praktikakohtade esindajad.

Kohvilauda istusid päeva peategelased koos oma pereliikmete-lähedastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles