Suusanoored võistlevad täna ja homme Jõulumäel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulu klubi suusanoor Silver Salusoo.
Jõulu klubi suusanoor Silver Salusoo. Foto: Erakogu

Täna stardib Jõulumäe kunstlumerajal ETV Swedbanki noortesarja avaetapil mitusada 10-23aastast sportlast kõigist Eesti suusakeskustest. Meie parematele pakuvad konkurentsi Läti ja Venemaa noorsuusatajad.

Kodurajal läheb täna võistlustulle 35 Pärnumaa Jõulumäe klubi treenerite Anu Taveteri ja Kadri Madissoo kasvandikku, neist 17 stardib ka homme Eesti noorte meistrivõistlustel eraldistardist klassikasõidus.

Kuni 20aastaste noormeeste seas on kahel päeval favoriidid Alvar Johannes Alev ja Taavi Tammik ning neidude konkurentsis läheb kõrget kohta püüdma Adeele Arnek.

M18 klassis esindavad koduklubi meie parematest Romet ja Rasmus Sutt, Karl Jõumees, Andreas Baum, Joosep Karlson ja Oliver Kask. N18 arvestuses stardivad Triin Taveter ja Kaidi Keir Kukk. 16aastaste neidude võistlustel lähevad rajale Anette Baum, Kairit Paju ja Triin Kihuoja ning noormeeste medaleid ihkavad Silver Salusoo, Taavi Valter Taveter ja Siim Pihu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles