Endla teatris algasid muusikali proovid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koreograaf Märt Agu (paremal) ja lavastaja Andres Dvinjaninov valisid tantsijad välja novembris.
Koreograaf Märt Agu (paremal) ja lavastaja Andres Dvinjaninov valisid tantsijad välja novembris. Foto: Ants Liigus

Pärnu Endla teatris algasid 25. veebruaril esietenduva popmuusikali „Boyband“ proovid.

Endla truppi ja laulja Koit Toomet ootab ligi kaks kuud intensiivset prooviperioodi lavastaja Andres Dvinjaninovi, koreograaf Märt Agu ja lauluõpetaja Toomas Volli käe all.

Muusikal „Boyband“ räägib poistebändist Freedom, kellest mänedžeri kindlal suunamisel luuakse popprodukt, mis jõuab maailma edetabelite ihaldatud tippu.

Viieliikmelise Freedomi moodustavad solist Koit Toome ja Endla teatri näitlejad Sten Karpov, Priit Loog, Bert Raudsep ja Tambet Seling. Muusikalis kõlavad lood tuntud poistebändide repertuaarist.

Toome sõnutsi pakub muusikalis osalemine talle pärast mõneaastast pausi taas võimaluse ennast teatrilaval proovile panna.

„Endla teater on mulle täiesti uus töökeskkond. Ka lavastaja Andres Dvinjaninoviga pole ma varem koostööd teinud. Arvan, et selles projektis osalemine annab võimaluse ennast jälle veidike arendada ja edasi liikuda,“ rääkis laulja.

„Kasvasin üles poistebändide hiilgeajal, kui klassiõdedel olid seintel New Kids On The Blocki plakatid. Paljudele noormeestele oli eeskujuks Take That. „Boybandis“ kõlavad lood kuuluvad kindlasti poistebändide hittide paremikku. Need on meie generatsiooni sisse kasvanud ja usun, et publik oskab enamikku refrääne kaasa laulda,” lausus Koit Toome.

Peale igapäevaste proovide lavastaja juhendamisel käivad poistebändil paralleelselt intensiivsed tantsuproovid ja laulutunnid.

Eraldi proove teevad Märt Agu käe all Freedomi taustatantsijad, kelle leidmiseks kuulutas teater novembris välja konkursi ja ligemale 90 osaleja seast valiti välja 16 noort tantsijat.

Muusikal „Boyband“ esietendub 25. veebruaril Endla teatri suures saalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles