Kas Ammende Villa on Eesti parim gurmeerestoran?

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ammende Villa.
Ammende Villa. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Ammende Villa kandideerib koos restoranidega Tschaikovsky ja Stenhus Eesti toidukohtade tunnustamiseks loodud Hõbelusika konkursil 2008. aasta parima gurmeerestorani kategoorias.


Nominentide hindamise tulemused võtab kokku PricewaterhouseCoopers, mis koostab tagasiside analüüsi ning esitab viimase hindamisvooru lõpptulemused veebruaris. Hindamistulemused hoitakse konfidentsiaalsena kuni auhindade kätteandmiseni Hõbelusika poolt korraldataval galaüritusel 6. märtsil, vahendas aripaev.ee.



Lisaks kuulutatakse seal välja ka parim restoran, parim uus restoran, parim kohvik, parim pererestoran, parima toidu ja veinisobivusega restoran, parim kokk, parim glamuurikoht ja parim Tallinna vanalinna söögikoht.



„Hõbelusika valikuprotsessi käigus täidetud poolesaja küsimusega ankeedid olid väga põhjalikud ning söögikohtade eripära arvestavad. Enam kui kuue kuu jooksul hindasid ettevalmistuse saanud kohtunikud söögikohti Tallinnas, Tartus Pärnus, Rakveres ja Saaremaal,“ teatasid korraldajad.



Kohtunikeks valiti inimesed, kes on oma elu või töö tõttu eri maade toidukultuuriga hästi kursis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles