Pärnu linnavolinik sattus avariisse

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Pärnus Raba ja Oja tänavate ristmikul.
Avarii Pärnus Raba ja Oja tänavate ristmikul. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna hommikul sattus Pärnus avariisse linnavolinik Hillar Talvik, kelle juhitud sõiduautole sõitis küljelt sisse veoauto. Volinik pääses ehmatusega ja õnnetuses keegi viga ei saanud.

Avarii juhtus kella 8.30 paiku Pärnus Raba ja Oja tänava ristmikul, kus kõrvalteel liikunud Läti numbrimärgiga veoauto sõitis otsa peateel liikunud sõiduautole Volkswagen Polo, mille roolis oli Talvik.

„Kui oleksin natukene kiiremini sõitnud, oleksin surnud,“ rääkis Talvik. Linnavoliniku jutu järgi sõitis rekka vastu tema auto juhipoolse külje esiosa. „Auto on igatahes kutu,“ tähendas Talvik.

Linnavoliniku jutu järgi on tal käsi põrutada saanud, temaga koos autos olnud abikaasa tundis valu roietes ja otsustas haiglasse kontrollima minna.

Kuigi hommikul sadas lund, teed olid libedad ja nähtavus kehvapoolne, ei saa Talviku arvates seda õnnetust teeolude süüks ajada. „Veoauto tuli kiirust maha võtmata ja mina küll ei näinud, et juht pidurdanud oleks,“ rääkis Talvik.

Avariisse sattumine ei seganud Talvikul osalemast tänasell linnvolikogu istungil. „Volinik peab teistele eeskujuks olemas,“ põhjendas ta.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammelehe teatel tegeleb liiklusõnnetusse sattunud osapooltega kindlustus.

Politseile teadaolevalt oli täna ennelõunal toimunud Pärnus kaks ja maakonnas üks kergem liiklusõnnetus, inimesed neis viga ei saanud. Et paljud autojuhid pöörduvad otse kindlustuse poole, võib plekimõlkimisi olla rohkemgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles