Pärnu eakaid kutsutakse kohtumisõhtule

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu eakate avahoolduskeskus Metsa tänaval.
Pärnu eakate avahoolduskeskus Metsa tänaval. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu eakate avahoolduskeskus Metsa tänaval ootab kõiki huvilisi kord kuus kohtuma Pärnus ja mujalgi Eestis tuntud ja armastatud loomeinimestega.

Tuleva laupäeva pärastlõunal kohtub huvilistega kirjanik, laulja ja ajakirjanik Toomas Kuter.

Lauljana on Kuter kogunud tunnustust kui Vene romansside ja eri rahvaste kammerlaulude esitaja. Menu on saatnud teda kontsertidel Venemaal, Ameerika Ühendriikides, Valgevenes, Itaalias, Saksamaal, Soomes, Leedus, Lätis ja mujal.

Literaat Toomas Kuter on mitme kirjanduskonkursi võitja ja laureaat. Põhiliselt kuuluvad tema loomingulisse ampluaasse muinasjutud, novellid ja lüürika.

Kuter on Klaudia Taevi nimelise rahvusvahelise noorte lauljate konkursi president, Gavrila Deržavini nimelise Venemaa kirjanduse ja kaunite kunstide akadeemia korrespondentliige, Eesti ajakirjanike liidu, Venemaa regioonidevahelise kirjanike liidu ja Saksa-Eesti foorumi liige.

2011. aastal omistati Kuterile Pärnu linna muusika aastapreemia.

Järgnevatel loomingulistel pärastlõunatel on pärnakatel võimalik kohtuda Mati Palmi, Siina Üksküla, Urve Tautsi ja Voldemar Kuslapiga. Sari jätkub sügishooajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles