Audru noored käisid taas Strasbourgis

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Liidu lipp.
Euroopa Liidu lipp. Foto: RAIVO TIIKMAA/PM/SCANPIX BALTICS

Jaanuari lõpus käis järjekordne grupp Audru keskkooli 11. ja 12. klassi õpilasi õppekäigul Prantsusmaal Strasbourgis, kus osaleti Euroopa Parlamendis koolinoortele parlamenditöö tutvustamiseks loodud EuroScola programmis.

Õppekäiku rahastas Euroopa Parlament ja selles osalesid kõik Audru gümnaasiumiastme noored, kes lõid kaasa Jõõpre vanadekodu toetavas projektis. Selle käigus kohtuti sealsete eakatega, toodi ehetega jõulurõõmu ja muudeti vanurite kodu siseilme seinamaalingute ja fotodega hubasemaks.

Nii vanadekodu kui Euroopa Liidu teemalisi projekte on koolis eest vedanud ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Anita Uibu, kes möönis, et nüüd on alates 2009. aastast, kui Strasbourgis esimese grupiga käidi, praktiliselt kõik Audru keskkooli gümnaasiumiosa õpilased oma silmaga Euroopa Parlamendi ja selle toimimise põhimõtted ära näinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles